Klauzula informacyjna RODO

Klauzula informacyjna RODO

Zgodnie z art. 13 ust. 1 i ust. 2 ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. informuję, że:
1. Administratorem  danych osobowych jest Kamil Pawłowski prowadzący działalność nierejstrowaną  pod adresem internetowym www.e-tui.pl z siedzibą w Czarnowice 49; 66-620 Gubin.

Kontakt z administratorem danych osobowych możliwy jest poprzez: e-mail: shop@e-tui.pl lub listownie pod adresem: Kamil Pawłowski; Czarnowice 49; 66-620 Gubin

  1. Dane osobowe przetwarzane będą w celu zawarcia i realizacji umowy oraz archiwizacji przekazanych danych na podstawie art. 6 ust 1 ppkt a.) ROZPORZĄDZENIE PARLAMENTU EUROPEJSKIEGO I RADY (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE)
  2. Odbiorcą danych osobowych będą: sklep internetowy www.e-tui.pl,, zewnętrzne biuro rachunkowe, operatorzy pocztowi i firmy kurierskie, serwis www.shoper.pl oraz inne podmioty prawa upoważnione na podstawie przepisów prawa.

    4. Dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego/organizacji międzynarodowej.
  3. Dane osobowe będą przechowywane przez okres realizacji i archiwizacji umowy a w pozostałych przypadkach do czasu wycofania zgody.
  4. Klient posiada prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem.
  5. Administrator przewiduje podejmowanie decyzji w sposób zautomatyzowany oraz profilowanie osoby w celu lepszego dopasowania jakości usług.
  6. Klient posiada prawo wniesienia skargi do GIODO, gdy uzna, iż przetwarzanie jego danych osobowych dotyczących narusza przepisy ogólnego Rozporządzenia o Ochronie Danych Osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r.
  7. Podanie przez klienta danych osobowych jest dobrowolne, jednakże nie podanie danych osobowych uniemożliwi nam przyjęcie i realizację zamówienia.

 

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl